Ga direct naar de inhoud van de pagina

Nieuwsbrieven

Bekijk de nieuwsbrieven die tot nu toe zijn uitgebracht.


Vernieuwing Rivierenwijk feestelijk afgesloten

De vernieuwing van de Rivierenwijk is woensdag 17 april 2019 feestelijk afgesloten.

Afbeelding van Dag van de Rivierenwijk Afbeelding van Dag van de Rivierenwijk Afbeelding van Dag van de Rivierenwijk Afbeelding van Dag van de Rivierenwijk Afbeelding van Dag van de Rivierenwijk Afbeelding van Dag van de Rivierenwijk Afbeelding van Dag van de Rivierenwijk Afbeelding van Dag van de Rivierenwijk Afbeelding van Dag van de Rivierenwijk Afbeelding van Dag van de Rivierenwijk Afbeelding van Dag van de Rivierenwijk Afbeelding van Dag van de Rivierenwijk

Natuurlijk houdt een wijk als de Rivierenwijk nooit op met ‘groeien’. Zo wordt er nog gebouwd bij de Venen, het Deltaplein en Aan de dijk. Toch zit de herstructurering er nu wél op. Dat was reden voor een feestje in en met de wijk!