Ga direct naar de inhoud van de pagina

Nieuwsbrieven

Bekijk de nieuwsbrieven die tot nu toe zijn uitgebracht.


Uitnodiging: kom het ontwerp van uw straat bekijken

Op maandag 26 november is er een inloopavond voor bewoners van de Kilstraat, Wantijstraat, Vliststraat en Wielingenstraat.

In juni 2018 heeft Gemeente Deventer een avond gestaan bij het grasveld tussen de Kilstraat en Wielingenstraat, om uw opmerkingen, wensen en ideeën voor uw straat op te halen. Het ontwerp is nu klaar en we zijn benieuwd wat u er van vindt.

Kom langs op maandag 26 november

Op maandag 26 november staan we tussen 18.30 en 20.00 uur in de Oase, Grevelingenstraat 1 (schuin tegenover het Deltaplein). U kunt het ontwerp bekijken en we leggen uit wat er met uw opmerking of idee is gedaan.

Planning

De eerdere planning was dat de werkzaamheden dit najaar zouden starten. Helaas is deze planning uitgelopen. De verwachting is nu dat in april/mei 2019 de werkzaamheden aan de Kilstraat, Wantijstraat en Vliststraat kunnen starten. Voor de Wielingenstraat is de planning nog onzeker.

Vragen?

Heeft u vragen en kunt u niet langskomen? Bel of mail dan met Mary Taal, projectassistent bij de gemeente Deventer: