Ga direct naar de inhoud van de pagina
Schoppen in de grond in het Venenplantsoen Buurtvergadering

Agenda

Start werkzaamheden Amstellaan

Start: 24 september 2012 om 07:00
Eind: 24 september 2012 om 17:00
Locatie: Onbekend

De gemeente Deventer is gestart met de realisatie van de Wijkverbindingen Rivierenwijk en reconstructie Amstellaan. 

Hieronder treft u een overzicht aan van de werkzaamheden die op korte termijn zijn ingepland.  Tijdens de uitvoering zal de gehele straat worden afgesloten voor verkeer. In deze periode kunt u nietmet de auto bij de woning. Met enige hinder kunt u de woning per fiets of te voet uiteraard nog bereiken. Gedurende deze werkzaamheden kan er overlast ontstaan. Wij doen ons best om de overlast tot een minimum te beperken.

Periode: 24 september 2012 t/m eind november 2012

Werktijden: 07.00-17.00

 

Inhoud werkzaamheden: Aanleg nieuwe ontsluitingsweg Oostelijke inprikker en woonwagenkamp.

 

Wij vragen u om uw begrip voor de werkzaamheden en hopen op een prettige samenwerking. Wij doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk de werkzaamheden af te ronden. In dezelfde periode zullen wij de werkzaamheden op de Snipperlingsdijk en de tunnel onder de Deltalaan/Amstellaan opstarten.

Meer informatie over het project vindt u op www.rivierenwijkdeventer.nl. Bij vragen kunt u tijdens kantoortijden contact opnemen met de afdeling Communicatie via 0522 – 25 25 89 of een email verzenden aan 281-deventer@vanspijkerbouw.nl. Als u de voorkeur geeft aan persoonlijk contact, kunt u tijdens werkdagen contact opnemen met de uitvoerder E. de Bruin (06-23868762).