Ga direct naar de inhoud van de pagina
Schoppen in de grond in het Venenplantsoen Buurtvergadering

Agenda

Samenwerken aan de toekomst!

Start: 03 juni 2012 om 13:00
Eind: 03 juni 2012 om 18:30
Locatie: Het Venenpark aan de Maastraat

Op zondag 3 juni start vanaf 13.00 uur ’s middags het openingsfeest in het Venenpark aan de Maastraat. Het openingsfeest is mede georganiseerd door en voor de buurtbewoners. De kopgroep en het wijkteam hebben besloten mee te betalen aan het openingsfeest. Wethouder Pierey opent het Venenpark samen samen met tien kinderen van de banjerclub.

Gelijk daarna zijn er verschillende optredens met een multicultureel karakter. Grofvuil (Hiphop Rock), de djembe groep van de school, Bulent Ayding met het Karma-project (Turks), The One World Collective (Afrikaans cross-over), The Blue Angels (60 ties), dans van twee verschillende groepen en als afsluiting Joey Kramer (Nederlandstalig).

Er zijn veel leuke activiteiten te doen. De bewoners uit de wijk verzorgen zelf de verschillende programmaonderdelen. Zij verzorgen ook de hapjes, uit de verschillende culturele achtergronden van de bewoners . 

Iedereen uit de buurt is van harte welkom en wij hopen jullie zondag te ontmoeten.