Ga direct naar de inhoud van de pagina
Schoppen in de grond in het Venenplantsoen Buurtvergadering

Agenda

One World Jam

Start: 06 mei 2012 om 20:00
Eind: 07 mei 2012 om 00:00
Locatie: Activiteitencentrum De Venen, Schipbeekstraat 2

Op zondag 6 mei spelen Boca Sabrosa en The One World Collective in buurthuis de Venen aan de Schipbeekstraat nummer twee in Deventer. Het belooft een bijzondere avond, met Zuid Amerikaanse en Afrikaanse ritmes en klanken, te worden. Na de optredens kan iedereen tijdens de open jam vrij samenspelen met de muzikanten. Daarnaast worden liefhebbers van salsa en Afrikaanse dans uitgedaagd om te komen swingen op de dansvloer. De muzikale avond begint om 20:00 uur. De entree is gratis.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
Flyer One World Jam image/pjpeg jpg 5.094,2 KB Download