Ga direct naar de inhoud van de pagina
Schoppen in de grond in het Venenplantsoen Buurtvergadering

Agenda

Kindcentrum

Start: 15 oktober 2012 om 19:30
Eind: 15 oktober 2012 om 21:00
Locatie: Basisschool Rivierenwijk, Schipbeekstraat 4

Op maandag 15 oktober zijn Rivierenwijkers, ouders van leerlingen en leerkrachten van de Basisschool Rivierenwijk tussen 19.30 en 21.00 uur van harte welkom op Basisschool Rivierenwijk, Schipbeekstraat 4. Deze avond geven de school en de gemeente informatie over het nieuw te bouwen Kindcentrum. Dit centrum, dat aan het einde van de zomer 2014 klaar is, voegt de beide scholen in de Rivierenwijk samen. Het Kindcentrum is bedoeld voor kinderen van 0 tot 13 jaar en hun ouders. Er komen 17 klaslokalen, 2 speellokalen en een gymzaal. Verder biedt het onderdak aan een consultatiebureau, een 3+ voorschoolse voorziening, peuterspelen en Lindenhout. Het Kindcentrum komt centraal in de wijk te liggen, ten oosten van de kruising Maasstraat/ Amstellaan.

Op 15 oktober krijgt u onder andere informatie over het gebouw zelf, het gebruik ervan, de omgeving en de planning.

U bent van harte welkom!